Blog ejere ville genkende dette par variation af spam-mails kommer fra Indien. Adskillige enkle måder at gøre en hurtig syre test, hvis de e-mails du modtager, er for alvor.
Kontakt mig Dit navn Carlos Carney gates.charles1 @ gmail.com Hjemmeside Besked Vi tilbyder kvalitet Search Engine Optimization / SEO Service og Internet Marketing Solutions. Vores dedikerede team af SEO fagfolk sikrer Top 10 placering på søgemaskinerne. Vores SEO Processer er designet med henblik på SEO retningslinjer, og hvid hat SEO teknikker er nøje følges for at sikre, at vores kunder fra hele verden får den bedste SEO tjenester. Besvar venligst denne e-mail, så vi kan sende dig flere detaljer.
Dit navn Paula Tucker patricknortoni25@gmail.com Hjemmeside Besked Vi er en førende Indien baseret SEO selskab, der leverer den bedste søgemaskine optimering tjenester. Vi fungerer som din forretningspartner og hjælper dig med at nå dine forretningsmæssige mål. Vi fremmer hjemmesider, uanset hvem du er - en stor virksomhed med tusinder af ansatte, en lille virksomhed eller en professionel, der tilbyder professionel / konsulentydelser. Lad os vide, hvis du er interesseret, og vi vil vende tilbage til dig med flere detaljer.
1. Kig på deres e-mail-adresse, de er ikke-domæne basen e-mail. Gratis e-mail adresse er brugt, så de nemt kan falde og skabe nye, når en e-mail er blevet klassificeret som spam.
2. Navn mismatch mellem e-mailadresse og navnet indsendt. De kunne have brugt en robot software til at sende formularen også.
3. Hvis du bruger kontakt formularer til din blog, kigge efter dem, hvad der logger IP-adresse. For de 2 prøve tilfælde under IP er 122.163.9.246 og 122.163.193.184
4. Du kan markere e-mail-adresse og trække sig ud søgemaskinen Google til at køre en check med citater-> fx "gates.charles1 @ gmail.com" Jeg er sikker på at du vil finde dem at være opført i nogle Hall of Shame nogle hvor.
5. . Du kan også google og søge efter IP-opslag og finde en liste over gratis sites, der tilbyder IP-kontrol og opslag, hvilket land, at IP-område er fra. Fra hvad jeg havde observeret, er de som regel fra Indien. Et eksempel på en IP-kontrol websted http://www.ipchecking.com/
Du kan observeres netop denne IP er allerede noteret på en blok liste. Se den fremhævede tekst.
| Generelle oplysninger om 122.163.9.246: |
IPv4-adresse: 122.163.9.246 IPv6-adresse::: ffff: 7aa3: 9f6 Host navn: ABTS-Nord-Dynamic-246.9.163.122.airtelbroadband.in Reverse DNS: ABTS-Nord-Dynamic-246.9.163.122.airtelbroadband.in Land: Indien |
| RBL (Real-Time Blocking List) opslag på 122.163.9.246: |
SpamCop: Ikke fundet SBL: Ikke fundet XBL: Ikke fundet CBL: Ikke fundet NJABL: Ikke fundet Sorbs: Børsnoterede i Spam og Open-Relay Blocking System (dnsbl.sorbs.net) SURBL: Ikke fundet |
| Whois oplysninger om 122.163.9.246: |
inetnum: 122.163.0.0 - 122.163.255.255 netname: ABTS-DSL-DEL descr: ABTS DELHI, descr: Bredbånd og Telefonservice 224, Okhla fase III, descr: New Delhi descr: Delhi descr: Indien descr: Kontaktperson: Anil Jhamb descr: Email: dsl.noc @ airtel.in descr: telefon :011-41612222 descr: Dato for tildeling :15-JAN-07 land: IN admin-c: DEL2-AP tech-c: DEL2-AP mnt-by: maint-IN-Telemedia Status: ALLOKEREDE ikke-bærbare ændret sig: dsl.noc @ airtel.in 20090206 kilde: APNIC |
For dette tilfælde tydeligvis de ignorerer den certificering, der er anført i højre side af min blog, som jeg kender SEO??? Gah! Hvorfor skulle jeg partner med en spammer?




















