Blog ejere vil genkende dette par variation af spam mails, der kommer fra Indien. Adskillige enkle måder at gøre en hurtig syre test, hvis de e-mails du modtager, er for real.
Kontakt mig Dit navn Carlos Carney gates.charles1 @ gmail.com Websted Besked Vi tilbyder kvalitet Search Engine Optimization / SEO Service og Internet Marketing Solutions. Vores dedikerede team af SEO fagfolk sikrer Top 10 placering på søgemaskinerne. Vores SEO Processer er designet på baggrund af de SEO retningslinjer, og hvid hat SEO teknikker følges nøje for at sikre, at vores kunder fra verden over få de bedste SEO tjenester. Besvar venligst denne e-mail, så vi kan sende dig flere detaljer.
Dit navn Paula Tucker patricknortoni25@gmail.com Websted Besked Vi er en førende Indien baseret SEO virksomhed, der leverer de bedste søgemaskine optimering. Vi fungerer som din samarbejdspartner, og hjælper dig med at nå dine forretningsmæssige mål. Vi fremmer hjemmesider, uanset hvem du er - en stor virksomhed med tusinder af ansatte, en lille virksomhed eller en professionel, der tilbyder professionelle / konsulentservice. Lad os vide, hvis du er interesseret, og vi vil vende tilbage til dig med flere detaljer.
1. Kig på deres e-mail-adresse, er de ikke-domæne bund e-mail. Gratis e-mail-adresse anvendes, så de let kan falde og skabe nye, når en e-mail er blevet klassificeret som spam.
2. Navn misforhold mellem e-mail-adresse og navn indsendt. De kunne have brugt en robot software til at sende formularen også.
3. Hvis du bruger kontakt formularer til din blog, kigge efter dem, hvad der logger IP-adresse. For de 2 prøve sager under IP er 122.163.9.246 og 122.163.193.184
4. Du kan fremhæve den e-mailadresse og træk søgemaskinen Google til at køre en check med citater-> fx "gates.charles1 @ gmail.com" Jeg er sikker på at du vil finde dem at være opført i nogle Hall of Shame nogle hvor.
5. . Du kan også google og søge efter IP-opslag og find en liste over gratis sites, der tilbyder IP-kontrol og opslag, hvilket land, at IP er fra. Fra hvad jeg har havde observeret, er de som regel fra Indien. Et eksempel på IP-kontrol websted http://www.ipchecking.com/
Du kan observeres denne særlige IP allerede er noteret på en blok liste. Se den fremhævede tekst.
| Generel information om 122.163.9.246: |
IPv4-adresse: 122.163.9.246 IPv6-adresse ::: ffff: 7aa3: 9f6 Host navn: ABTS-Nord-Dynamic-246.9.163.122.airtelbroadband.in Reverse DNS: ABTS-Nord-Dynamic-246.9.163.122.airtelbroadband.in Land: Indien |
| RBL (Real-Time Blocking List) opslag på 122.163.9.246: |
SpamCop: Ikke fundet SBL: Ikke fundet XBL: Ikke fundet CBL: Ikke fundet NJABL: Ikke fundet SORBS: Børsnoterede i Spam og Open-Relay Blocking System (dnsbl.sorbs.net) SURBL: Ikke fundet |
| Whois oplysninger om 122.163.9.246: |
inetnum: 122.163.0.0 - 122.163.255.255 netname: ABTS-DSL-DEL descr: ABTS DELHI, descr: Bredbånd og telefonserviceaftalen 224, Okhla fase III, descr: New Delhi descr: Delhi descr: Indien descr: Kontaktperson: Anil Jhamb descr: Email: dsl.noc @ airtel.in descr: Telefon :011-41612222 descr: Dato for tildeling :15-JAN-07 land: IN admin-c: DEL2-AP tech-c: DEL2-AP mnt-by: maint-IN-Telemedia Status: ALLOKEREDE ikke-bærbare ændret: dsl.noc @ airtel.in 20090206 kilde: APNIC |
I dette tilfælde, naturligvis de bort certificering listet i højre side af min blog, som jeg kender SEO?? Gah! Hvorfor skulle jeg partner med en spammer?




















